Tiada Lagi...


Assalamualaikum.....hmm...Tajuk Entry mcm gempak je kan...tiada lagi konon..haha
Ok...Sebenarnye aku nak bgtau kat korang,,,yang aku x lagi berniaga kat Bazar Ramadhan Bandar Seri Putra..
memandangkan banyak sgt kerja yang perlu dikerjakan lagi...huhu..Shoping pon x lagi...mcm2 la..
Hmm..sebenarnye dah 4 hari aku melangok kat rumah...tp xde la 4 hari sangat...sabtu aku relax...Ahad aku Serve ayam BBQ kat KUIS...isnin Omek Berbuka kat rumah aku...mcm2 bende gak berlaku 2 -3 hari ni....
Banyak Bende aku nak kongsi ngan korang...banyak sangat sampai x tau mane satu nak cite dulu...ades.....
xpe2...aku try buat entry yang paling senang korang nak paham...baik...
Ok...Hari Jumaat merupakan hari kebebasan aku kerana aku dah bebas dr tekanan kecil..(amboi ayat)..
Hari jumaat aku dah siap2 kemas...bukak meja...bukak payung..Clear...kosong tapak aku...Lega~ hehe
hari sabtu aku x wat pape..just jalan2 kat bazar..usha2 tapak bazar aku yang dah kosong tu...lepak ngan wan&tim,Tolong Brader apit bungkus air jagung...hehe..wat amal...
Hari Ahad..ade jamuan kat KUIS...Omek yg oder kat aku...so haruslah aku buat...hahaha...
Die oder Ayam BBQ,Mihun Goreng,Kuih Donat&Buah Melaka dan Air oren... simple je...tp best...
Hari Isnin???
haaa....Hari Isnin next entry...sbb special sket..huhuhu...
nak tggu ke?? xnak xpe....Sikit pon x paksa....:P

Dah nak hujung2 pose ni...org pon dah x ramai...ades

p/s : maaf lah kalau banyak word yg salah....penulisan bahasa rojak sahaje~ :P



0 comments:

ToLoNg bAgI keMo sY MaKan Eh!~

Recent Posts

Semanis Kopi Pekat

Download Muvee at MHOmuvee

 

Designed by Templateism