Al-Fatihah buat Arwah Faiz..


Assalamualaikum... 


Harini Pagi-pagi lagi aku dah sedih..
Mood aku melayang-layang
tadi,mase aku jalan-jalan kat Encik Google..
aku terjumpa 1 blog..mula-mula aku ingatkan blog biasa je..
tp tangan aku nak jugak klik kat link tersebut..
then,bila page tu dah open..
aku ternampak 1 tajuk entry yang menarik minat aku untuk membaca entry itu..
tajuk die "Take Ur Time For a While :'("
aku pun mulakan bacaan...
Omg!!..tersentuh hati aku bila baca cerita si Blogger ni.. 
dengan lagu latar yang agak sedih..aku pon teruskan bacaan.. 
Dah habis baca..aku terfikir sekejap..Aku tak tau nak kata apa-apa..
aku terus menadah tangan dan berdoa kepada PENCIPTA..
semoga Arwah Faiz ditempatkan bersama org yang beriman..
dan buat cik Zizie Teo..doa banyak-banyak untuk die k...

Korang nak bace jugak tak??

Kalau nak baca klik : "Sugarr Bunny Storyy"


p/s : Mari sama-sama kita sedekahkan Al-fatihah buat arwah Mohd Faiz bin Yunos..




2 comments:

wazy said...

Memang sedih bila baca entri tu,hmm ajal dan maut di tangan tuhan,sama-sama kita sedekahkan Al-Fatihah buat arwah

aNc said...

tu la wazy...sama2 kita sedekahkan al-fatihah..semoga roh beliau dicucuri rahmat... amin..

ToLoNg bAgI keMo sY MaKan Eh!~

Recent Posts

Semanis Kopi Pekat

Download Muvee at MHOmuvee

 

Designed by Templateism