aku Kembali lagi!! yehuuuu!!


Assalamualaikum...ok...tarik nafas dulu... tarik nafas dalam...hembus slow2... orait... bismillah,
Setelah sekian lamanya aku x update blog ni..arini aku akan mula update semula...dengan wajah baru... dengan entry2 yg lebih syiok~ banyak bende yg aku nak cite kat korang...insyallah satu per satu aku akan post... memandangkan skang ni aku agak bz dgn kerja...so,masa terbatas sikit... aku tau...ade 2 3 org pembaca setia blog aku yang sentiasa jalan2 kat sini..dah lame x bukak email...x update blog...skali bukak mcm2 email ade.... mcm2 kata semangat yg mereka berikan kat aku... ok..aku cuba untuk menjadi seperti dulu... korang jgn risau...
dan Untuk Pengguna2 mIRC script...yang sentiasa bertanya bile nak buat script baru.... insyallah...script baru dalam pembikinan... dah 50% siap...tinggal beberapa remote lg aku nak tambah..background... sound effect.. then akhir skali check balik dr a sampai z... insyallah.. heee

p/s : apsal la skema sgt lak aku kali ni ek.. ekekeke

1 comments:

Blogger said...

If you need your ex-girlfriend or ex-boyfriend to come crawling back to you on their knees (even if they're dating somebody else now) you have to watch this video
right away...

(VIDEO) Have your ex CRAWLING back to you...?

ToLoNg bAgI keMo sY MaKan Eh!~

Recent Posts

Semanis Kopi Pekat

Download Muvee at MHOmuvee

 

Designed by Templateism