Menuju Puncak!!!




Pasti Berjaya Di Akademi Fantasia!!! Buat pertama kalinya seumur hidup aku g tgk konsert akademi fantasia...tp tercipta sejarah semalam Sabtu 14/05/2011  aku g tgk konsert AF kat Studio 1 Astro Bukit Jalil..huhuhu..siyes best..slame ni aku tgk2 camtu je AF..aku x penah ade fan mane2 pelajar AF.. Semalam pon aku kire redah je...folow je mane2 fan yg ade...mule2 aku folow fan KAY..pastu diorang tolak2 aku termasok lam kawasan fan AZRI..tetibe ade akak tu tanye adik register bawah fan mane?? dgn selambe aku jawab...sy lom register mane2 fan kak..tapi sy mmg minat AZRi..ahahahha...x pasal2 dpt mini piza...2 keping lg... mcm berdosa plak aku..ades..tp mmg kenyatan..diorang best2...bile tgk live la...sbb bile balik smlm aku try bukak youtube..(muke masok TV la katekan), bile dgr balik dah rase mcm kureng sket.. tp papepon aku sokong Erul ngan FINA....chaiyok2...korang terbaik.... ahah..eh..lg 1 aku nak kongsi..kalo korang nak tgk AF...just pegi je kat ASTRO bukit jalil...n mintak je pass percuma...nanti die amek name,Ic number n no fon korang...dtg pukul 5.30....insyallah kalau abang2 ganteng yg jaga pintu masuk tu ok die bg korang masok.... jgn berpakaian seksi..ok?? huhuhu

1 comments:

Blogger said...

Ever wanted to get free YouTube Subscribers?
Did you know that you can get them AUTOMATICALLY AND ABSOLUTELY FREE by registering on Like 4 Like?

ToLoNg bAgI keMo sY MaKan Eh!~

Recent Posts

Semanis Kopi Pekat

Download Muvee at MHOmuvee

 

Designed by Templateism