hahahaha..kenangan kat skolah...


Salam...haa...ade 2 3 cerita yang aku nak kongsi ngan korang...korang igt lg ke dulu mase kat skolah..bg aku..Kenangan mase skolah dulu lah kenangan yang takkan aku lupekan...mungkin korang mcm tu gak...xtau la kalo korang mcm peserta Rajalawak tu..sume lupe..lupeLupeLupeLupeLUpe....hehehe...
aku igt lagi mase skolah dulu..cikgu displin aku ni namanya cikgu Zainal...orgnya botak tengah...Berkaca Mata..naik kereta Merc...
Cikgu Zainal ni kalo pergi mana2 mesti ade je rotan kat tangan die tu...ade skali tu...
waktu exam bulanan...posisi aku dlm kelas tepi tingkap..kelas aku ni kat tingkat 3... sedang syok aku jawab paper...tetibe aku dgr kawan panggil dr bawah...aku pon intai la kebawah...kat bawah tu kawan aku lambai2 suruh turun..ajak aku isap rokok..ahaha..
aku pon x sampai 5 minit aku angkat tangan..."Cikgu..,saya sakit perut la..nak g tandas jap yer..." dan cikgu pon berkata "ok..Jgn lambat sgt..." mase tu lebih kurang 40 minit lg masa yang tinggal...aku tgh buat paper matematik....tinggal lebih kurang 5 soalan lg yang aku belom buat... kemudian aku pon pegi la ke tandas tingkat bawah skali...sedang syok kami berpesta..dtg si Pengetua... Encik Mahmudi Bin Bakri... ahahaha...
x pasal2 aku kene kene naik pejabat...dan soalan matematik td aku x dpt habiskan...sampainya kat pejabat..aku kene rotan ngan Cikgu Zainal..sebanyak 3 kali kat Buntut...Dan Denda yang aku xleh lupe...Kene cabut duri kat Padang Skolah...ahahaha...die nak 2 genggam penuh...huhu... itu la pengalaman yang paling best kat skolah dulu...
Sebenarnye banyak lg...dgn x siap keje skolah nya....Pengsan masa pendidikan Jasmani... banyak sgt... tp ape yang aku nak katakan...aku rindu sgt dgn pengalaman waktu skolah dulu..buat Cikgu2 ku... Selamat Hari Guru Buat Anda Semua..Terima Kasih Kerana Mencurahkan Ilmu Untuk aku...sekiann!!~

0 comments:

ToLoNg bAgI keMo sY MaKan Eh!~

Recent Posts

Semanis Kopi Pekat

Download Muvee at MHOmuvee

 

Designed by Templateism