Sepasang Couple Gaduh Dekat Tempat Awam...Memalukan.


Assalamualaikum....
Haa... Harini aku nak kongsi 1 lagi cerita...lebih kurang jugak mcm entri sebelom ni.... tabiat rakyat malaysia..
ok...tadi aku lepak Mcd...(hari2 aku lepak mcd.kehkehkeh), aku dah janji dengan kawan aku ganesh, nak setting lappy baru die... tgh aku setting2... dtg 1 pasangan bercinta...tapi muka pompuan tu agak ketat.. masam  mencuka...diorang duduk berdepan dengan meja aku... tibe2,aku dengar pompuan menjerit2... mcm kene sawan babi... haha
rupa2 nya diorang tgh gaduh... kesian aku tgk lelaki tu... kene maki di khalayak ramai.. ish ish... jatuh martabat beb...mcm2 ayat aku dengar... You are fakap!!... kau mmg x guna...kau x pernah menghargai aku... agak2 la kak... kalau nak gaduh keluar la... pegi la kat tempat yg tak ade org.. jgn la memalukan diri sendiri.. ape yg aku nak ckp kan...perbuatan anda tu sangat2 la memalukan dan BODOH... siyes beb...




p/s : aku ade snap gambar diorang...tp bila pikir2 balik...x payah la kot nak aibkan org... just nak kongsi je... sekurangnya jdkan pengajaran... jgn terlalu ikotkan emosi... buruk padahnya nanti... hehehe

1 comments:

bighagenjo said...

eleh, sukalah tu tgk org gado kan kan kan

ToLoNg bAgI keMo sY MaKan Eh!~

Recent Posts

Semanis Kopi Pekat

Download Muvee at MHOmuvee

 

Designed by Templateism